Wednesday, April 1, 2009

MIMPI kah aku?

Assalamualaikum semua...hari ni baru aku berkesempatan utk duduk dpan laptop dan sambung sgala asgmnt aku yg x pernah habis.2,3,4 minggu yg lalu aku sibuk sangat dengan set dan props utk diploma showcase kali ni iaitu Mimpi.sangat memenatkan dan aku semamngnya kehilangan masa utk diri sendiri.aku hanya sempat uruskan diri 1 jam pd tghari dan 1 jam pd waktu maghrib then aku akan buat keja2 asgmnt lpas hbis bengkel dlm kul 12 mlm atau pkul 1 pagi...tidur aku yang paling lama,4 jam. gambar kat atas ni masa bump-in hari pertama kat Lambang Sari.hari tu bnyak prkara x best berlaku yg sememangnya mnguji ksbaran ni.syukur cik zan,kak mimi dan abg daus sentiasa ada dgn kami dan mereka adalah semangat utk aku teruskan kerja.
yang ni plak acara loading barang atas lori utk dibawa ke IB...sempat lagi pose ngan kusi hasil kerja tangan kami.

yang ni antara sentuhan terakhir kat platfom tu.kadang-kadang bila fikir penat tapi sronok juga bila banyak dpt xperiance baru.tetiba berangan nak jadi koordinator set dan props 2.
kepada korang semua,jom tengok teater Mimpi kat Lambang Sari IB pada 3,4 dan 5 april ini.cite ni best..(aku thu la sb aku dh tgk rehersalnya...hehehheh).bila tgk smua hsil kerja kami kat pentas tu,memang rasa best sangat.itulah hasil usaha dan pengorbanan kami utk hasilkan yang terbaik.
(April...suatu bulan yang sangat stragle dan sibuk!)

3 comments:

puTrisha said...

mencinye...
aku xpat pi tengok...
nak beli tiket ahad n jumaat sume full
arghhh
sabtu dak2 klas aku tengok aku xpat ssebab silat nye pasal...mencik..

idmalina mohamad ideris said...

sabar2..tu la,,aku pun trkejut stiap show full house..ramai mrungit x smpat beli tiket..
aduh...tp shwcase kali ni mmg bnar2 dpt smbutan sbb susah org nak pntaskan karya shkspeare ni.

saat omar said...

tahniah atas sumbangan anda terhadap perkemabgan teater fakulti...