Monday, April 27, 2009

Inilah masa untuk bersama...

Assalamualaikum...kali ni pula aku nak kongsi ngan korang semua cite weekend aku bersama family ku yang tercinta...kat bawah ni adalah deretan gambar semasa majlis sempana besday pak alang aku yang ke 40 juga sedikit tahlil bagi mengingati yang sudah tiada...(mama tok..dik na rindu ka mama tok..) ni aksi tengok bola kelantan vs selangor...mmg seronok tgk bola ngan family nih.even klantan kalah,kami tetap puas hati sbb diorg main mmg terbaieek la...




actualy majlis ni juga untuk kumpul ahli keluarga.kalau x de majlis gini susah juga nak jumpa even duk kat KL ni je pun.maka,aku pun datang juga walaupun yang teramat bz nya sebab aku pengurus produksi untuk persembahan teater Epic of Ramayana & Sitadewi yang bakal berlangsung di Taman Budaya KL pada 8 & 9 Mei ni...meh la korang,best ni...







"ku hamparkan kasih...ku sulami doa...dari hati yang bersih...ku hamparkan cinta,ku rentas gelora dan cabaran dunia..eratkan,satukan berpadu demi kebahgiaan...gemilanglah...mengapai berkat Mu...usaha kami....usaha kami..."







okeh,gambar2 ni aku hanya benarkan ahli keluarga aku shj mengcopy pastekan nya ya.maaf x leh kasi saiz asal sbb ia terlalu besar utk upload kat sini.korang jangan lupa tau datang kat Taman Budaya Kuala Lumpur 8 & 9 Mei ni,lokasi Taman Budaya,dekat ngan Pasar Seni KL...
pesanan tuk family aku,dik na sayang korang semua dan minta maaf sbb x sempat hedit gambar2 ni...

2 comments:

ctnik family said...

dik na,

kalau indoor pakai flash gun memang marbeles gombonya..dh beli ke?

pak alang still mcm dulula..wa.now saham manyak naik aaa

idmalina mohamad ideris said...

aduh kak nor....maher..maher tuh..tak terlarat lg nak beli ha...nak tgung mkn sndri pun x lpas usah nak beli flash gun....