Monday, February 9, 2009

Me,My self and I

Assalamualaikum...kali ni nak share gambar2 yang aku snap di sana-sini.yang kat bawah ni kitorg g kenduri dekat umah as kat sunway,tah sape kitorang main terjah je,ala..kot laorg nak halau plak kan.yang x leh blah tu,sampai2 je terus jd fotografer,x de sape2 yang amik gbr guna kmera elok skit,yie pun guna kmera lama naim punya, yg kureng skit kualitinya. apa lagi, blasah je la kan.hasilnya,orieet la jugak.aduh klakar betul,tah sape2 pengantin tu aku main blasah je kan.orang semua duk tengok,aku slamber je ngan member2 aku yang vogue ni. ..(vogue ke?)
gitulah...macam2 betul.yang kat bawah ni plak,aksi santai yang mungkin korang tahu kat mana lokasi 'shooting' kitorang ni..heheh...


yang kat bawah ni,di suatu petang yang indah,kami main basket ball..(aku tak main la,tukang snap gmbar)..ni kira aksi terbaik anas la kan..cayalah kau!
em,makin hari bz menghambat kami agar kesuntukan masa utk rehat.sbab tu klau dpt tdur tu..fuh nikmat Allah yang tak terkira besarnya..yang pasti,aku nak kelik...nk tgk anak buah ke tujuh aku,iman nurhadif...cik su merindui kamu semua...

1 comment:

mount_dweller said...

best btol
lame x p kenduri kawen
yg btol2 knduri kawen yg best...~